درمانی که در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد چندان تفاوتی به علم پزشکی ندارد. در طب سنتی هم درمان بر پایهی اجتناب از گلوتن انجام میشود.
آسیبهای سیستم عصبی: از جمله بیحسی و سوزنشدن در پا و دست، مشکلات احتمالی با تعادل و اختلال شناختی
علائم بیماری سل وقتی اعضای دیگر بدن را تحت تأثیر قرار میدهد
○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطانها
با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را میکنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. ازاینرو برای انتشار
این صفحه آخرینبار در ۹ ژانویهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۸:۳۱ ویرایش شدهاست.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
آنتی بادیها را در خون شما بررسی میکند. سطح بالایی از آنتی بادیهای پروتئینی خاص نشان دهنده واکنش ایمنی بدن به گلوتن است.
نرخ سل در اروپا، در اوایل قرن هفدهم شروع به افزایش کرد. سل در اروپا در قرن هجدهم به اوج خود رسید، زمانی که عامل نزدیک به ۲۵٪ از تمام مرگ و میرها بود.[۱۰۹] مرگ و میر پس از آن در دهه ۱۹۵۰ نزدیک به ۹۰٪ کاهش یافت.[۱۱۰] بهبود سلامت عمومی بهطور قابل توجهی میزان سل را حتی قبل از استفاده از استرپتومایسین و آنتیبیوتیکهای دیگر کاهش داد.
هیچ دارویی برای درمان سلیاک وجود ندارد و یک رژیم غذایی بدون گلوتن
کاهش وزن از دیگر مواردی است که میتواند در کودکی که به سلیاک مبتلا است بروز کند. گاهی نفخ شکم و ورم معده هم در کودک دیده میشود که میتواند خود را با گریه و زیادی در کودکان زیر ۲ سال و پیچیدن به خود نشان دهد.
سونوگرافی (اولتراسوند): اگر اعضای دیگر بدن با عفونت سل تحت تأثیر قرار گرفته باشند، به کمک سونوگرافی شکم به راحتی قابل تشخیص هستند. این روش مطمئن و بدون درد است.
● همراه با علائم عمومی، سلی که به سایر اندامها سرایت میکند نیز میتواند باعث:
از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بودهاند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچآیوی داشتهاند. بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیتآمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشفشده بود. هدف شیوع بیماری سل در ایران جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]